Segítségével meghatározhatod napi fehérje szükségletedet Boltban nem kapható Herbalife és shapeworks termékek Ha vásárolni akarsz, vagy tanácsot kérnél Üzleti lehetQségek, ingyenes kóstolók. érdekes információk
Hogyan érhetjük el optinális súlyunkat
Miért fontos az egészséges emésztés, és mit tehetünk érte
A keringési zavarok megelőzéséről
Hogyan lehetünk energikusabbak
Hogyan erősíthetjük immunrendszerünket
Hogyan erősíthetjük gyermekeink egészségét
Hogyan növelhetjük sportteljesítményünket
A potencia zavaroktól az infarktusig
Szoptatási problémáktól a sclerozis multiplexig
Haj és bőr ápolás
A hitelesség záloga
Hasznos infomáció a gyógynövényekről
Kereseti lehetőség
 
Javaslat:
•  ShapeWorks™ turmix
•  ShapeWorks fehérje
•  Protein-szelet (édesség)
•  NiteWorks
Herbalifeline
"Tea"

Megrendelés: egeszsegedre@herbal.hu

 

A "hivatásosok"
A legnagyobb fizikai igénybevételnek a hivatásos sportolók és a testépítők vannak kitéve. A különleges eredmények eléréséhez speciális táplálkozási programra van szükségük. Csakis olyan jöhet azonban számításba, mellyel teljesítőképességüket maximálisra képesek emelni, miközben szervezetükbe semmiféle káros anyag nem kerül.

Kizárólag olyan izomtömeg-növelő és testépítő, természetes anyagokat tartalmazó termékek fogasztását javasoljuk, melyek legfőbb táplálkozási értéke abban áll, hogy növelik az izomtömeget, a testtömeget és javítják a teljesítőképességet.

Feltétlenül javasoljuk: mielőtt lenyelünk valamit, olvassuk el az összetevők listáját!

A sport csodálatos dolog!

Az eredmények feletti örömteli érzés akár eufórikus is lehet!

DE!

Az emberi élet hosszú! Gondolnunk kell azokra az évekre is, melyekben már nem a sport-teljesítmény játsza a főszerepet!

Emlékszel még a valamikori NDK-s sportoló-lányokra? És a "felettük" (a dobogó legfelső fokán álló - igaz, még így is alig magasabb) Egerszegi Krisztinára?

Léteznek olyan, az egészségre ártalmatlan (nem dopping!), készítmények, melyek révén jobban érvényesül a tréning intenzitása, gyorsabban regenerálódik a szervezet, erősödik az izomzat, miközben csökken a testzsír és növekszik az állóképesség, valamint az izomerő - miközben nem kerül a szervezetbe olyan anyag, mely esetlegesen visszafordíthatatlan változásokat idéz elő.

Az "amatőrök"
A teljesítmény, az állóképesség növelése, az egyre jobb időeredmények elérése természetesen azoknak is lehet céljuk, akik csak önmaguk örömére sportolnak. A javasolt termékek nekik is jelentős támogatást nyújthatnak eredményeik javításában.

Izomláz nélkül
Az izomláz, mint egyfajta fájdalom, jelentős mértékben visszavetheti a teljesítményt. A véráram fokozásával hamarabb távozik az izomszövetben felhalmozódott, fájdalmat okozó tejsav. Javaslat: NiteWorks

Olvasd el - érdemes!

Klikk ide: beszéljünk róla! A tanácsadás díjmentes!

Az itt leírtak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatokat és orvosi kezelést, nem szándékozzák betegség tényét megállapítani, okait feltárni vagy meglévő betegségek gyógyulását ígérni.