Segítségével meghatározhatod napi fehérje szükségletedet Boltban nem kapható Herbalife és shapeworks termékek Ha vásárolni akarsz, vagy tanácsot kérnél Üzleti lehetQségek, ingyenes kóstolók. érdekes információk
Hogyan érhetjük el optinális súlyunkat
Miért fontos az egészséges emésztés, és mit tehetünk érte
A keringési zavarok megelőzéséről
Hogyan lehetünk energikusabbak
Hogyan erősíthetjük immunrendszerünket
Hogyan erősíthetjük gyermekeink egészségét
Hogyan növelhetjük sportteljesítményünket
A potencia zavaroktól az infarktusig
Szoptatási problémáktól a sclerozis multiplexig
Haj és bőr ápolás
A hitelesség záloga
Hasznos infomáció a gyógynövényekről
Kereseti lehetőség

A Herbalife két fantasztikus bőrápoló családot kínál Neked

Skin Activator illetve Nouri Fusion

A külső szépség emeli az önbizalmunkat, ezáltal hozzájárul a jobb közérzethez.

A Herbalife Magyarország új üzletszabályzata szerint a honlapon konkrét árakat nem tüntethtünk fel, csak személyes megkeresésre adhatunk tájékoztatást.

Várjuk érdeklodésedet e-mailben vagy telefonon!


Az „Egész évben karácsony” kevdezményeiről (ajándékairól) a tudnivalókat
itt találod (kattints ide!) (A részletek itt a honlapon nem jelennek meg!)

Skin Activator
fiatalosabb külső, lenyűgöző eredmények
glukozamin-komplex-szel!
Ifjúságmegőrző ápolás, célzott kollagén újraépítő szérum-család.

Nouri Fusion
a természet és a tudomány fúziója.
Az antioxidáns A-, C- és E-vitaminok erejét egyesíti a növényi összetvőkkel - egyszerű és rugalmas bőrápolást biztosítva az energiával teli arcbőrért.

Alap
A bőrproblémák kezelésének első lépése nem külső változtatás, hanem belső, azaz táplálkozási szokásaink megváltoztatása. A megfelő étkezés csodákat tehet, teljesen megszépítheti a bőrt. Ha megadjuk a bőrnek a szükséges tápanyagokat, akkor napról napra képes megújítani magát, rugalmas lesz, és képes eltávolítani a káros méreganyagokat is.

Jó, ha tudod
A bőr - felső rétege 28 naponként lecserélődik (lehámlik, ezt segíti elő a bőrradír is) - külső ápolása fontos, a bőr mélyebb rétegeit pedig az ételekkel bevitt antioxidánsokkal, vízzel, megfelelő zsírokkal kell táplálnunk.
A felszíni problémák - mint pl. a bőrszárazság - kevésbé befolyásolhatók belülről, ugyanakkor a jól felépített diéta könnyen hatással lehet olyan belülről kinduló változásokra, mint a ráncosodás vagy a pattanások megjelenése.

Fontos!
A bőr folyamatos védelemre szorul. Legfőbb ellenségei a szabad gyökök - helytelen táplálkozás vagy erős napsugárzás hatására keletkeznek -, melyek a bőr simaságáért felelős kollagént is károsítják. A kollagén csökkenése szorosan összefügg a ráncok kialakulásával.

Ráncok „simítására” ajánlom a Skin Activator termékeket.

A szabadgyökök okozta károsodás ellensúlyozásaként ajánlom a Nouri Fusion™ termékeket.

Vigyázz! Az „olcsó húsnak híg a leve” a kozmetikumok terén is érvényes: ne kenj magadra akármit!

A bőr öregedése – tények

Nézzünk szembe a való- sággal: mind a nők, mind a férfiak szeretnék minél hosszabb távra megőrizni fiatalkori arcbőrük feszes- ségét, fissességét.
Szeretnénk késleltetni, sőt visszaforgatni az időt, hogy a legszebb külsőnkkel és a legteljesebb önbiza- lommal élhessünk, a fiatal- ság igézetében.
Az idő múlása, a környezet hatásai és az életritmu- sunk nyomot hagynak ar- cunkon. A természetes idősödés úgyszintén.
Ahogy telik az idő, sejtje- ink aktivitása lelassul. Amint betöltjük a a 25. életévet, szervezetünk kollagén-állománya általá- nosan évi 1,5 %-kal csökken.
Emiatt a bőr elveszíti a ru- galmasságát, megjelennek rajta a kor jelei: rácok, barázák.

Ha támogatjuk bőrünk kol- lagén termelését, segíthe- tünk bőrünknek a rugal- masság viszaállításában, és a ráncok, barázdák megjelenésének csökken- tésében. A kollagén elen- gedhetetlen, mivel ezáltal lesz síima ls feszes a bőr.

Egy rafinált ötlet
A Skin Activator több szempontból is rafinált bőrápoló család. A kollagén újraépítésért felelős kor- szerű glukozamin-komplex tartalmával a Skin Activa- tor fiatalos megjelenést kölcsönözhet bőrének.
A Skin Activator feltötlti arcbőre nedvesség- és tápanyagtartalmát, védel- met biztosít és fiatalosan feszes bőrszerkezetet céloz meg. Használatával megoldást kínálhat az apró barázdák és ráncok, illetve az érdes, fénylő bőr prob- lémájára, bőre megtisztul. Akár hetek belül látható a változás.
És ez még nem minden! A Skin Activator termékskála az idő jeleinek leginkább kitett területeket veszi célba 5 regeneráló termékével – mindegyik formula egy-egy problé-más, gyorsabban érő terü-letre koncentráltan, inten-zíven fejti ki hatását.

Skin Activator termékek fiatalosabb külső, lenyűgöző eredmények glukozamin-komplex-szel!
Ifjúságmegőrző ápolás – célzott kollagén újraépítő szérum-család
Egy rafinált megoldás a fiatalságtól kicsttanó bőrért
Csupán 4 hét leforgása alatt észrevehető eredményeket érhetsz el!

Az eredmény egyénileg változó!

Én igenis büszke vagyok a ráncaimra: az idő rajzai az arcomon. Minden ráncom egy külön történet: mesélnek. Legalább valami bizonyítja, hogy egy ideje már élek. Ha még ráncaim sem lennének, mi mutatná, hogy csináltam valamit ezen a Földön? De azért nem bánom, hogy ez a „mesedélután” már csak alig-alig látható! (G. Tünde, Budapest)

Nappali krém – A fiatalság arca (50 ml)
SPF 15-ös fényvédő faktorral
Használd: Minden reggel
Krémesen lágy, azonnal felszívódó hidratáló krém, mely megóvja, megtisztítja, tápanyagokkal, nedvességgel és ragyogással tölti fel arcbőröd.
A barázdák, ráncok legyőzésének elősegítésére.
Ára: 14.800 Ft Légy az ünnep legszebb dísze! 2007. decemberben 20 % kedvezmény!*

Ajakápoló – A fiatalság mosolya (50 ml)
Használd: tetszőleges időpontban
Lágy textúrájú, SPF 15-ös fényvédő faktort tartalmazó krém a szuper selymes ajkakért. A rafináltan hozzáadott borsmenta óvja ajkaidat, és visszapótolja nedvességtartalmát. Segítségével minimalizálható a száj környéki finom barázdák megjelenése. Telt ajkakat varázsol.
Ára: tájékoztatás e-mailben vagy telefonon.

Dekoltázs krém A fiatalság csábítása (50 ml)
Használd: reggel és este
A nyak, mellkas és dkoltázs bőre fokozatosan vékonyodik az évek során. Kényeztesd ezt az érzékenyebb területet ezzel a könnyed hidratáló és revitalizáló krémmel. Segítségével csökkenthetőek a finom vonalak, ráncok, bőröd puhává varázsolja.
Ára: tájékoztatás e-mailben vagy telefonon.

Szemkörnyék ápoló krém – A fiatalság tekintete (15 ml)
Használd: reggel és este
A szemkörnyéki bőr – a zsírmirigyek hiánya miatt – különösen sérülékeny, így sokkal érzékenyebb az idő jeleire. A könnyed krém uborka kivonata megnyutatja és kisimítja bőröd. Hidratált, tápanyagokban gazdag bőrt és fiatalos tekintetet varázsol.
Ára: tájékoztatás e-mailben vagy telefonon.

Éjszakai megújulás krém – A fiatalság álma
Haználd: minden este
A pazar, ultra-magas tápanyag-tartalommal bíró éjszakai krém éppen akkor járul hozzá bőre ifjúságának megőrzéséhez, amikor álomra htajta fejét, és a sejtregenáricó a legintenzívebb. Rendszeres használata során láthatóan megtísztítja arcbőrét, és fokozza annak ragyogását és rugalmasságát.
Ára: tájékoztatás e-mailben vagy telefonon.

 

 

 

A bőrápolás alaplépései
1. Tisztítás
Az arclemosóval gyengé- den távolíthatod el a sminket, a szennyeződést és a felesleges zsírt. Bőröd ezáltal tisztábbá és frissebbé válik. Tisztítsd meg arcod minden reggel és este. Masszírozd be a nedves arcbőrbe, majd meleg vízzel alaposan mosd le. Utána használj tonikot.
2. Tonizálás
Az arctonik eltávolítja a maradék szennyeződést. Segítségével arcbőröd puhábbá válik. A tisztítást követően tetszőleges mennyiségben vidd fel arcbőrödre és a nyakadra egy vattapamacs segítségével. Utána használj hidratálót.
3. Hidratálás
Hidratálja, puhává és lággyá varázsolja arcbőröd. Reggelente a tisztítást és tonizálást követően finoman masszírozd arcbőrödbe. Használd, mielőtt kimégy a napra.

NouriFusion™ termékek A szabadgyökök okozta károsodás ellensúlyozásaként

Szemkörnyék Ápoló Krém
A tápanyagokban gazdag bőrápoló krém minden bőrtípusra megfelelő, aloe és mandulaolaj tartalma lágyítja és hidratálja a szem körüli érzékeny bőrfelületet.
Csökkenti a finom ráncokat, miközben puhítja és egybefüggővé varázsolja a bőrt.

Minden bőrtípusra. Ára: tájékoztatás e-mailben vagy telefonon.

Szemkörnyék ápoló zselé
A szemkörnyéki bőr kevesebb zsírmirigyet tartalmaz, hajlamosabb a kiszáradásra.
A NouriFusion™ Szemkörnyék ápoló zselé a ginzeng és a nyugtató hatású uborka kivonatai által azonnal érezhető a hatás, hatékonyan felfrissíti és vitalizálja fáradt szemeid
.
Minden bőrtípusra. Ára: tájékoztatás e-mailben vagy telefonon.

Éjszakai Krém
Rendszeres használatával az eredmény látható. Esténként vigyél fel nagyobb mennyiségű krémet az arcodra és a nyakadra. Könnyed mozdulatokkal simítsd el, de ne dörzsöld erőteljesen a bőrt!
Minden bőrtípusra. Ára: tájékoztatás e-mailben vagy telefonon.

Multivitaminos Arclemosó
Száraz és normál bőrhez válaszd az olíva -, napraforgómag- és jojobaolaj tartalmú arclemosó tejet, míg zsíros és normál bőrhöz a teafa és eukaliptuszolaj tartalmú zsíros/normál bőrre való arclemosó habgélt. Az arctisztítók segítségével könnyedén eltávolíthatod a sminket és szennyeződéseket.
Száraz és normál, vagy zsíros-normál bőrre. Ára: tájékoztatás e-mailben vagy telefonon.

Multivitaminos Tonik
Száraz és normál bőrhöz válaszd a varázsmogyoró tartalmú száraz/normál bőrre való arctonikot, míg zsíros és normál bőrhöz a teafa és eukaliptuszolaj tartalmú zsíros/normál bőrre való arctonikot. Az arctonik összehúzza a pórusokat, bőröd tiszta és friss lesz.
Száraz és normál, vagy zsíros-normál bőrre. Ára: tájékoztatás e-mailben vagy telefonon.

Multivitaminos Hidratálókrém SPF15-ös fényvédő faktorral
Száraz és normál bőrhöz válaszd az avokádó, sárgabarack és napraforgóolaj tartalmú Száraz/Normál bőrre való krémes, tápanyagokban gazdag nappali Hidratálókrémet, míg zsíros és normál bőrhöz a fűzkivonat tartalmú zsíros/normál bőrre való könnyedebb hidratálókrémet. Mindkét termék felveszi a harcot a napfény káros UVA és UVB sugaraival - 15-ös fényvédő faktorának köszönhetően.
Száraz és normál, vagy zsíros-normál bőrre. Ára: tájékoztatás e-mailben vagy telefonon.

Tisztító maszk
Az arctisztító maszk narancs- és olivaolajat, illetve mogyoró kivonatot tartalmaz. Rendszeres használatával a zsíros bőr megtisztul, felülete simává és egészségessé válik, tökéletesíti a bőr struktúráját és tónusát.
Ha úgy érzed, hogy arcbőröd száraz és tápanyagokra van szüksége, alkalmazd ezt a pazar, tápanyagokban gazdag maszkot, amely gyengéden tisztítja, megnyugtatja és hidratálja arcbőröd. A NouriFusion™ Hidratáló Maszk fűzfa kivonatot, illipevajat és avokádó olajat tartalmaz. Használatával csökken a bőr szárazsága, üdévé, bársonyossá és selymessé varázsolja az arcbőrt. Ára: tájékoztatás e-mailben vagy telefonon.


Bőrhámlasztó Arcradír
Gyengéd arcradír, amely a benne található málna és eper magok által kíméletesen távolítja el a durva, fakó és száraz bőrsejteket. Jojoba és méhviasz tartalma puhítja, és selymessé varázsolja az arcbőrt. Használata tiszta és egészséges bőrfelületet eredményez. Mindennapi alkalmazásával arcbőröd sima, selymes és puha lesz.
Ára: tájékoztatás e-mailben vagy telefonon.