Segítségével meghatározhatod napi fehérje szükségletedet Boltban nem kapható Herbalife és shapeworks termékek Ha vásárolni akarsz, vagy tanácsot kérnél Üzleti lehetQségek, ingyenes kóstolók. érdekes információk
Hogyan érhetjük el optinális súlyunkat
Miért fontos az egészséges emésztés, és mit tehetünk érte
A keringési zavarok megelőzéséről
Hogyan lehetünk energikusabbak
Hogyan erősíthetjük immunrendszerünket
Hogyan erősíthetjük gyermekeink egészségét
Hogyan növelhetjük sportteljesítményünket
A potencia zavaroktól az infarktusig
Szoptatási problémáktól a sclerozis multiplexig
Haj és bőr ápolás
A hitelesség záloga
Hasznos infomáció a gyógynövényekről
Kereseti lehetőség
 
Javaslat:
•  ShapeWorks™ turmix
•  ShapeWorks™ multivitamin
•  VegetACE
•  Herbalifeline
•  Nutrition Active

Megrendelés: egeszsegedre@herbal.hu

 

Az immunrendszer több funkciót is betölt: elpusztítja az ártalmasnak ítélt élő organizmusokat, semlegesíteni képes bizonyos mérgező anyagokat, lebontja az elöregedett sejtjeinket, méregteleníti és tisztítja a testet, védekező anyagokat halmoz fel, immunissá képes tenni a szervezetet bizonyos már leküzdött antigének ellen. (Antigén = baktérium, vírus, káros idegen anyag, meg nem emésztett fehérje stb.) Kétféle védekező mechanizmusra képes: vagy általános védelmi, vagy egyedi és kizárólag egy bizonyos antigén ellen. Az életünk során különféle fertőzésekkel találkozva immunis védelmet alakít ki ellenük külön-külön.

Csecsemőknél - amíg az immunrendszer még javában formálódik - az immun-védelmet az anyatejben levő anyagok szolgáltatják. Kisbabáknál - míg az emésztőrendszer még fejlődik - az ilyen ételek mint müzli, pasztörözött tehéntej, tojás stb. a fehérvérűség, cukorbetegség és maradandó allergia okozója lehet, akiknél később az élet során, ha a rossz emésztés ismét bejuttat ugyanilyen megemésztetlen ételanyagokat a véráramba, akkor ahelyett hogy a védekező enzimek és fehérvérsejtek felfalnák ezeket, akadálytalanul keringenek, allergiás reakciókat váltva ki.

Az immunrendszer képessége függ az általános egészség és fizikai erőnlét mértékétől, az egészséges életmódtól, táplálkozástól, káros szenvedélyektől, de ezektől függetlenül az ellenálló képesség nagymértékben lecsökken a negatív gondolkodásmód, zaklatott életvitel, túlhajszoltság és stressz miatt. A sort lehetne folytatni környezeti és munkahelyi ártalmakkal túlhajszolva az immunrendszert, ideértve lég-, víz-, ételszennyeződéseket, sugárzásokat (például röntgen-felvételek, tévé és computer monitor, mikrohullámú sütő, mobil telefon) stb.

Immunerősítő módszerek

Közel 80-féle módszert sorolhatnánk itt fel, de túl sok értelme nem lenne, hiszen valójában az alapelve mindegyiknek ugyanaz: vitamin, vitamin és sokadszor is vitamin. (klikk ide: Olvasd el: vitaminhiány okozta betegségek) És a nyomelemek! (klikk ide: Olvasd el: nyomelemek szerepe és hiánybetegségeik)
Az egészséges táplálkozást, mozgást és egyéb milliónyiszor említett tényezőt most nem említjük, ezekkel alapvetően mindenki tisztában van.

Mivel a testünk önmagával szerves egységet képez -:) - kijelenthetjük: valamennyi megbetegedés összefüggésbe hozható az immunrendszer gyengeségével. Sőt, talán még messzebbre is mehetünk: minden betegségünk alapja az immunrendszer legyengülése.
Egy kérdés merülhet csak fel a fenti kijelentésekkel kapcsolatban: mi volt előbb a tyúk vagy a tojás?
Ha egy szervezet megkap minden, az optimális működéséhez szükséges tápanyagot, akkor hogy tud annyira tönkremenni az emésztőrendszere, hogy rossz legyen a felszívódás, azaz a tápanyagok képtelenek eljutni a sejtekhez?
Tehát a tyúk az immunrendszer, a tojás az emésztés.
Vagy fordítva?

A lényeg, hogy egyik sem működik a másik nélkül, vagyis hiába tömjük magunkba az immunerősítő szereket, ha nem törődünk az emésztőrendszerünkkel. (Gondoljunk például az élelmiszer-allergiákra!)

A legtöbbször azért maradnak hatástalanok a csodaszerek (és a gyógyszerek is), mert magányos farkasként tekintenek a fellépő egészségi problémára.

 
A haj rendkívüli "jelzőrendszer", hiszen ha bármi baj van a szevezetben, a hajhagyma védekező álláspontra helyezkedik (beszünteti a működését), így nem veszi fel az esetleges mérgeket sem. Ezért kopaszodnak meg sokan a sugár- és kemoterápiás kezelések során. Amint a méreganyagok távoznak a testből, a haj visszanő - a hajhagymák újra dolgozni kezdenek.
 

Nézzünk egy "kisebb" problémát, a hajhullást.

A haj "lelke" a hajhagyma. A hajhagyma a bőr szerves része, és "iszonyatos tempóban dolgozik". Ehhez a munkához megfelelő körülmények és munkatársak kellenek: kapillárisok, nyirokerek, idegek.

A fenti (nem tudományos céllal készült, ezért leegyszerűsített) leírásból már jöhet is a megdöbbentő következtetés: a hajhullás hátterében állhat
• vérkeringési probléma
• nyirokkeringési probléma
• idegrendszeri probléma
• bőrprobléma
• allergia
• gyulladás
• rosszindulatú sejtek
• emésztési probléma
...
a megoldás alapja itt is az immunrendszer erősítése, és az emésztőrendszer nagytakarítása.

Az immunrendszer karbantartása a betegségek megelőzésének nagy hatékonyságú módja. Ne várd meg, amíg muszáj vele foglalkoznod!
Kérdezz, hogy segíthessünk. A tanácsadás díjmentes.

Időpontegyeztetés (klikk ide)

Az itt leírtak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatokat és orvosi kezelést, nem szándékozzák betegség tényét megállapítani, okait feltárni vagy meglévő betegségek gyógyulását ígérni.