Segítségével meghatározhatod napi fehérje szükségletedet Boltban nem kapható Herbalife és shapeworks termékek Ha vásárolni akarsz, vagy tanácsot kérnél Üzleti lehetQségek, ingyenes kóstolók. érdekes információk
Hogyan érhetjük el optinális súlyunkat
Miért fontos az egészséges emésztés, és mit tehetünk érte
A keringési zavarok megelőzéséről
Hogyan lehetünk energikusabbak
Hogyan erősíthetjük immunrendszerünket
Hogyan erősíthetjük gyermekeink egészségét
Hogyan növelhetjük sportteljesítményünket
A potencia zavaroktól az infarktusig
Szoptatási problémáktól a sclerozis multiplexig
Haj és bőr ápolás
A hitelesség záloga
Hasznos infomáció a gyógynövényekről
Kereseti lehetőség

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

A honlapon leírtak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatokat és orvosi kezelést, nem szándékozzák betegségek tényét megállapíta-ni, okait feltárni vagy meglévő betegségek gyógyulását ígérni.

levélküldés: herbal@herbal.hu

megrendelés: egeszsegedre@herbal.hu

telefonszámok: /Ha nem vennénk fel, kérünk, hagyj üzenetet! Amint tudunk, visszahívunk!/

Meichlné Sebestyén Krisztina: 06-20-4311-752
Meichl Mátyás: 06-20-9422-030
ifj. Meichl Mátyás: 06-20-370-2536

(Herbalife független tanácsadók)

Bemutatkozunk
Mi - itt hárman - 1981. óta egy család vagyunk.

Végzettségeink, eddigi munkáink, kedvteléseink és általában az életünk alapján:
két és fél pedagógus, három rádió-riporter és újságíró, két és fél cégvezető, ugyanennyi marketinges, két vendéglátós, egy idegenforgalmis, egy kiadványszerkesztő, egy web-designer, három taicsi-s (
az a kínai, balett-szerű mozgás), egy sziklamászó, egy táncos, egy nyelvtudós, egy világjáró, egy könyvmoly, egy filozófus ... rengeteg barát, milliónyi élmény ...

A Herbalife termékeivel egy kihívás kapcsán ismerkedtünk meg.

A magunkon tapasztalt, vitathatatlanul pozitív eredmények vezetnek minket abban, hogy őszinte meggyőződéssel javasoljuk ezeket a termékeket.


Herbalife International – a világ első számú táplálkozástudományi cége

Kerek szám:
60 = Magyarország!!!

Magyarország 2005. május 28.-án hatvanadikként nyitotta meg kapuit a Herbalife termékei előtt.

A cég széles palettájú kinálatából jelentős számú készítmény már rendelkezik az összes magyarországi forgalmazási engedéllyel is!

Csak olyat javasolunk, amit már kipróbáltunk!

klikk ide: Termékek

A Herbalife céget az Egyesült Államokban (Herbalife International Inc., Los Angeles, California, 9080-0210, USA) Mark Hughes alapította 1980-ban, azzal a céllal, hogy természetes alapanyagú, testsúlyt szabályozó (édesanyja - aki színésznő volt - korai halála /36 éves volt/ egy fogyókúrás készítménnyel hozható kapcsolatba), és az egészséget javító termékekkel állhasson a fogyasztók rendelkezésére.

A Herbalife a világ 60 országában van már jelen, kizárólag minőségi termékekre épít - mind az opitmális táplálkozás, mind a sejttáplálás területén -, melyek kifejlesztésében között Nobel-díjas tudós is közreműködik (olvasd el: Prof. Loius Ignarro)

A tudományosan kifejlesztett termékek megfelelnek a nemzetközileg elismert szabványok követelményeinek, forgalomba kerülésüket a mindenkori előírásoknak megfelelően ellenőrzik, az új termékek bevezetését az illetékes nemzetközi, illetve az adott ország hatóságainak hozzájárulásával intézik.

A Herbalife jelen van a New York-i tőzsdén.


Prof. Loius Ignarro - a Nobel díjas tudós

Igazi világszenzációt jutalmaztak az 1998. évi orvosi

és élettani Nobel-díjjal. Azt a felfedezést, hogy az eddig csak légszennyezőként ismert, a gépkocsik üzemanyagának elhasználódásakor, a nitrogén égésekor keletkező gáz, a nitrogén-monoxid (NO) az élő szervezet fontos, funkcionális alkotó eleme, ingerületközvetítő szignálja.

A számos kitüntetésén kívül, Prof. Ignarro-t 1998-ban beiktatták a Nemzeti Tudományos Akadémiába Amerikában és 1999-ben pedig felvették a Művészeti és Tudományos Akadémiára.
Prof. Ignarrot az Amerikai Szív Egyesület (American Heart Association) az Általános Kutató Díjjal (Basic Research Prize) tüntette ki, a szív- és érrendszertudomány továbbfejlesztésében kifejtett elsőrendű hozzájárulása miatt.
Prof. Ignarro egy könyvet is írt a nitrogén-monoxid rendkívüli egészségügyi előnyeiről.

64 éves volt, amikor Stokholmban – éppen abban a városban, ahol hat évvel korábban a Nobel-díjat is átvehette – másfél órával megjavította saját addigi, maratoni futásban elért – rekordját.

Prof. Louis Ignarro 1998-ban - két másik tudóssal megosztva - megkapta a Nobel díjat Fiziológiából és Orvostudományból a "Nitric oxid és a jelző molekulák vér és érrendszerben történő" felfedezéseire vonatkozóan. A nitrogén-oxid különleges módon befolyásolja a többi sejt müködését - és ez a múltban nem volt ismert a tudományban.
Prof. Ignarro tehát az olyan elit tudósokhoz tartozik, mint Marie Curie, Albert Einstein és Linus Pauling, akiknek a felfedezései az emberiséget rendkívüli módon megváltoztatták.
Mint fáradthatatlan kutató, folyamatosan arra törekszik, hogy a tudomány határait tovább tágítsa.

Prof. Louis Ignarro azon túl, hogy Nobel-díjas orvos-biológus, varázslatos személyiség.
Amolyan igazi amerikaiként rendszeresen járt fitness-terembe, leginkább a futópad segítségével őrizte fizikai kondícióját.
62 éves korában - minden különösebb előkészület nélkül - úgy döntött,
elindul a Los Angeles-i maratoni futóversenyen.
Saját sport-sikerén felbuzdulva rendszeres résztvevője lett a maratoni
futóversenyeknek, évente legalább kétszer lefutja a 42,195 km-es távot.